Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Юний друже!

Савченко О. Читанка. Ч.2 : підруч. для 2 кл. / О. Савченко ; худож. обкл. І. Васильєва. - К., 2002. - 1-а с. обкл.Якщо ти залюбки читаєш захоплюючі казкові історії, героями яких є звірі, а також цікавишся  зоологією – наукою, що вивчає життя та повадки тварин, тоді наша подорож саме для тебе.

Під час нашої мандрівки ти ознайомишся не тільки з сюжетом української народної казки  «Рукавичка», а й знайдеш багато іншої цікавої інформації про персонажів цієї казки. Але перед тим, як поринути у мандри, ти маєш знати, що таке казка. Казка – це цікава вигадана історія про дії, яких не може бути в реальному житті. В казках все незвично. Сокира сама рубає ліс, піч рухається, в небо піднімається килим-самоліт, рослини і тварини вміють розмовляти і робити все, що і люди. Багато ще різних чудес відбувається у казках. Вони вводять нас у світ пригод, вчать цінувати працю кожного, розпізнавати добро і зло, друзів і ворогів. І це не дивно. Адже казки виникли дуже давно, коли людина мріяла про те, щоб навчитись керувати силами природи, зрозуміти все, що відбувається у світі та зробити його кращим. Ці казки передавались з покоління в покоління, а потім переписувались та збиралися   в окремі книги. Так і з'явилися народні казки, які не мають конкретного автора. Вони розповідають про життя різних народів, їхні звичаї, традиції та вірування. Ті казки, які почали створювати різні письменники, називаються літературними або авторськими.

А тепер відклади свої справи і приготуйся до пізнавальної мандрівки, де на тебе чекають герої казок, вікторини, загадки, цікаві розповіді про тварин. Тож будь уважним, зустріч з казкою «Рукавичка» та її героями починається!

Читати казку

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей