Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Молодіжний форум
"Етнотолерантність як формат комунікації сучасної молоді у протидії ксенофобії"


      29-30 листопада 2010 року в Національній бібліотеці України для дітей (м. Київ, вул. Баумана, 60) проходитиме Молодіжний форум «Етнотолерантність як формат комунікації сучасної молоді у протидії ксенофобії».
      Метою Форуму є підвищення рівня толерантності в суспільстві, що є одним із факторів його демократичності та готовності до співпраці зі світовим співтовариством; сприяння взаємодії органів влади, недержавних організацій, бібліотек, освітніх закладів щодо впровадження інноваційних проектів, спрямованих на етнічне просвітництво молодого покоління; здійснення інформаційно-просвітницької і превентивної роботи щодо запобігання проявам ксенофобії, міжетнічної та расової нетерпимості, а також сприяння вихованню толерантності у дітей та молоді. У Форумі візьмуть участь: Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, представники Міністерства культури і туризму України, Державного комітету України у справах національностей та релігій, Дитячого фонду України, Українського Корпусу Миру, Управління у справах національностей та релігій КМДА, Конгресу Національних Громад України, Ради національних товариств України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), обласних бібліотек України для дітей та бібліотек м. Києва, навчальних закладів міста, громадських організацій та національних спільнот з різних регіонів України.
      У рамках Форуму передбачається проведення прес-конференції, дискусійного засідання «Діалог культур у мультикультурному суспільстві», презентації видань спеціалізованого видавництва літератури мовами національних меншин України «Етнос», майстер-класу «Адаптація іноземних студентів в освітній простір України», зустрічі з письменниками. Форум завершиться театралізованим святом «Земля у нас одна і сонце в нас єдине».
      Форум проводиться за фінансової підтримки Міністерства культури і туризму України.

Програма Молодіжного форуму

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей