Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Світлішає на світі, коли радіють діти

1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний День захисту дітей. Кожного року напередодні відзначення цього дня у Національній бібліотеці України для дітей проводиться велике свято. Цього року 27 травня об 11-00 відбудеться День соціальних дій “Світлішає на світі, коли радіють діти” , в якому візьмуть участь більше 150 читачів-дітей — учнів 6-7 класів.

На дітей чекає багато приємних сюрпризів, несподіванок та ціла низка цікавих заходів: розважальну частину нашого дійства розпочнуть веселі клоуни — учасники бібліотечної народно-етнографічної студії “Мандри” та вихованці Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва — зразковий художній колектив театру танцю “Київські барви” під керівництвом Світлани Музики; далі працівники Конгресу національних меншин України разом з волонтерами Київського клубу толерантності проведуть з юними учасниками розважальні ігри та дискусії “Мрії про майбутнє” за темами: “Весь світ — театр”, “Вибір за тобою”, “Рухайся до мрії”, “Живи співаючи”, “Склей своє майбутнє”. На завершення кожен учасник отримає солодкі ласощі від ЗАТ ринок “Нивки”.

Запрошуємо всіх на свято дитинства !

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей