Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Урок толерантності

14 грудня об 11-00 «Урок толерантності» для маленьких читачів від громадської організації «Африканська рада в Україні»

«Ми – різні, ми – разом!»

Як розказати дітям 7-9 років що таке толерантність? Громадська організація «Африканська рада в Україні» вирішила про це взагалі не розказувати, а попросити дітей самостійно пояснити це поняття. Саме так буде проходити урок толерантності для маленьких читачів бібліотеки. В гості до них завітають волонтери – африканські студенти, які навчаються у Києві. Вони співатимуть для українських малюків своїх пісень, гратимуть з ними, розповідатимуть легенди, а також реальні історії про життя обездолених дітей-біженців.

І наприкінці зустрічі маленькі читачі зможуть самі розказати – що ж таке толерантність. У цьому впевнений віце-президент громадської організації «Африканська рада в Україні» Діалло Ісса Садіо, який запропонував бібліотеці провести цю зустріч.

Уроки толерантності проходитимуть в рамках проекту «Ми – різні, ми – разом!». Проект підтримано Європейським Союзом та Датською Радою у справах біженців.

Долучайтеся до проекту!

Координатор проекту: Відділ обслуговування дошкільників та учнів 1- 4 класів тел.: (044) 443-2640

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей