Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

27 січня напишемо восьму сторінку Срібної читацької Книги

Передостанню частину історії, що відбувається на Планеті Чарівних бульбашок, мають написати учасники восьмої зустрічі проекту. Історію цієї велетенської за розмірами та рекордної за кількістю авторів рукописної Книги створювали майже 200 дітей та 30 дорослих ! Вигадували її під час зустрічей у Києві – в Національній бібліотеці України для дітей, та у Львові – на зустрічах під час проведення благодійного марафону.

Залишилось усього дві зустрічі до фіналу нашої історії! Під час восьмої зустрічі маленьким читачам допомагатимуть у творчості:

письменниця Леся Воронина,
художник Кость Лавро,
видавництво "Прудкий Равлик"
лялькарка Олена Терехова з неперевершеним паном Равликом!

Лялькарка пані Олена та пан Равлик навіть і не здогадуються, у якій чудовій компанії вони опиняться! Якщо ви уважно слідкували за нашими репортажами з кожної зустрічі, то знаєте, що кожна сторінка Книги створюється у різних відділах Національної бібліотеки України для дітей. А восьма зустріч буде проходити у зовсім вже не звичайній кімнаті бібліотеки! В ній немає стелажів з книгами, а ні столів із стільцями для читачів… Тільки виставкові стенди, і теж не з книгами – з ляльками! В нашій бібліотеці є музей ляльок, і в ньому зберігаються незвичайні ляльки – театральні. І не тільки зберігаються, а й активно використовуються: виступають у виставах лялькового театру «Барвінок», беруть участь у екскурсіях для дітей. Можливо, пан Равлик знайде собі тут друзів і буде частим гостем у нашій бібліотеці.

А проводить зустріч як завжди - Казкарка Джінні!

Маєте змогу стати учасником творчого конкурсу Срібної Книги та дописати історію самостійно!

Автори кращих творів будуть запрошені на фінальне свято «Срібної читацької Книги» у березні 2012 року!

Докладніше про конкурс дізнайтесь на сайті бібліотеки.

Тут ви можете прочитати повний текст історії з ілюстраціями.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей