Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Підведення підсумків конкурсу «Писанкова країна»


Святом Писанки 25 квітня завершується конкурс «Писанкова країна», який тривав з 1 лютого. У конкурсі взяли участь більше 60 учасників віком від 8 до 15 років. Та робіт на конкурс було подано значно більше, тому що деякі учасники представили не одну, а декілька писанок.


Виставку усіх робіт можна переглянути на другому поверсі у фойє бібліотеки. Поспішайте насолодитися експонатами, тому що в експозиції, окрім традиційних писанок, представлено писанки з бісеру, виготовлені гуртківцями бібліотеки, мальованки. Також на виставці є великодні композиції, які зробили гуртківці будинку дитячої творчості Шевченківського району міста Києва. Ці композиції журі не розглядало як конкурсні роботи – вони не відповідають умовам конкурсу, але їх автори будуть нагороджені подяками за ці чудові роботи, які так прикрасили виставку.


Запрошуємо на свято не тільки учасників конкурсу, а й усіх бажаючих, тому що перед нагородженням переможців на вас чекає концертна програма, яку підготували учасники театру-студії «Мандри». У виконанні маленьких акторів ви побачите незвичайний писанково-поетичний вернісаж та біблійні історії, цікаві народні традиції та великодні ігри. Наприклад, гра у «навбитки» - знаєте таку? Якщо ні – обов’язково завітайте на свято, щоб побачити, як розважалися у Великдень ваші дідусі й бабусі.




До зустрічі у бібліотеці 25 квітня о 12-00!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей