Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

24 квітня об 11-00 «Видавництво Старого Лева» презентуватиме у бібліотеці «Казки дідуся Гурама»

24 квітня до бібліотеки завітає Мар’яна Савка - редактор «Видавництва Старого Лева», щоб представити маленьким читачам нову книжку та її автора. Книжка називається «Казки дідуся Гурама», а написав її грузинський письменник Гурам Петріашвілі. Наш гість дуже цікава людина – він не тільки пише книжки, він ще й режисер кількох художніх та мультиплікаційних стрічок, актор - знявся в тридцяти художніх фільмах.

Народився Гурам Петріашвілі у гірському грузинському селі Цагері. Батько його був учителем грузинської літератури та історії. Матір – Єкатерине – вчителькою німецької мови та фізкультури. Писати Гурам почав, коли навчався на передостанньому курсі Тбіліського державного університету, а перші публікації з’явилися ще у 1966 році. Зараз письменник живе і працює в Україні.

Завітайте до бібліотеки на зустріч з письменником, та читайте книги Гурама Петріашвілі у нашій бібліотеці:
1. Казки маленького міста / Г. Петріашвілі; пер. з груз. С. Реп'яха; худож. Д. Гармаш. - К.: Веселка, 2004. - 31 с.: ілюстр.
2. Пригоди Елі і Рару: пригод. повість / Г. Петріашвілі; пер. з груз. О. Синиченка ; худож. В. Крутіліна. - К.: Вета-Прес, 2007. - 128 с.: ілюстр.
3. Чудеса Маленького Міста: казки : пер. з груз. /Г. Петріашвілі; передм., вірш І. Андрусяка ; ілюстр. та обкл. М. Шутурми. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2009. - 215 с.: ілюстр., портр.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей