Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

Бібліотека на Медвіні

Національна бібліотека України для дітей вже давно стала постійним учасником майже усіх книжкових виставок-ярмарків, що проходять у Києві. Організатори Книжкового арсеналу, Медвіну радо запрошують бібліотеку до участі у своїх дитячих програмах. А бібліотека, в свою чергу, із задоволенням погоджується, адже на таких масштабних багатоденних подіях за межами книгозбірні можна знаходити нових читачів, знайомитися з письменниками, художниками, зустрічатися з відвідувачами віртуальних сторінок бібліотеки, тобто, проводити розвіртуалізацію читачів.

Зимовий ярмарок «Медвін: Книжкова коляда», який відбувався з 6 по 8 грудня у комплексі «КиївЕкспоПлаза», проходив спільно з виставкою рукоділля «Подарунки до Різдва», і в обох заходах Національна бібліотека України для дітей знайшла своїх прихильників.

Як завжди, повний аншлаг був на глядацькому майданчику, де театр бібліотеки показував для наймолодших відвідувачів лялькову виставу «Котик і Півник». Організатори ярмарку подбали про те, щоб місць для глядачів було вдосталь, а також про те, щоб навіть у останніх рядах імпровізованої зали було все чутно, тому малюки та їхні батьки були дуже задоволені.

Добре знають відвідувачі ярмарку і гурток бібліотеки «Весела майстерня», яким керує Світлана Копйова. Майстер-класи гуртка на ярмарку завжди переповнені, тому що Світлана Костянтинівна вміє робити красу з будь-яких матеріалів, а головне – може навчити й дітей власноруч робити святкові сувеніри та подарунки. На цьогорічному ярмарку у «Веселій майстерні» від бібліотеки пройшло аж цілих шість (!) майстер-класів, допоки у майстрині не закінчилися усі матеріали для роботи! Помічниця майстрині художниця Анастасія Калібєрда підрахувала, що 60 дітлахів мали змогу попрацювати за столами бібліотеки та пішли з ярмарку з різдвяними подарунками.

Відділ мистецтв бібліотеки підготував свій особливий майстер-клас, в якому могли взяти участь і діти і дорослі – всі, хто мав бажання поспівати колядок та щедрівок. Співочі бібліотекарі відділу мистецтв Олена Качанова та Тетяна Сіньова видали усім роздруковані слова та допомагали сміливцям, які вийшли до мікрофону колядувати та щедрувати.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей