Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Новий бібліотечний on-line сервіс

Новорічний подарунок користувачам підготувала бібліотека від початку року - сучасний on-line сервіс для замовлення екскурсій! Для того, щоб замовити екскурсію для групи або для дитини і родини, зовсім не обов’язково приходити до бібліотеки, а можна просто з дому зайти на сайт НБУ для дітей та зробити on-line замовлення! Знайдіть у меню «Замовити екскурсію», оберіть вид екскурсії - групову або індивідуальну – та здійсніть замовлення. Для цього необхідно заповнити деякі обов’язкові поля електронної форми.

Для того, щоб здійснити замовлення коректно та уникнути непорозумінь, перед заповненням форми рекомендуємо уважно прочитати пояснення про важливі моменти, на які слід звернути увагу при замовленні:

1. Групових екскурсій
      - Замовити групову екскурсію можна не раніше ніж за місяць до початку екскурсії - це необхідно для узгодження з планом масової роботи бібліотеки.
     - Протягом дня проводиться одна групова екскурсія для учнів початкових класів – о 10-й годині, та одна для учнів середнього та старшого шкільного віку – о 12-й годині. Можливе проведення екскурсії для змішаних груп за різними програмами.
     - На групову екскурсію можна записати одночасно від 15 до 60 дітей віком від 6 до 14 років у супроводі дорослих – вихователів, вчителів, батьків.
     - Керівникам груп потрібно мати при собі список дітей у друкованому вигляді зі штампом школи/закладу, в якому вказати: назву закладу, клас/групу, кількість дітей; прізвище, повне ім’я та рік народження кожної дитини. Цим ви значно полегшите організаційні моменти, які є необхідними при групових відвідинах бібліотеки.

2. Індивідуальних екскурсій (для дитини і родини)
     - Для того, щоб записати дитину до бібліотеки, одному з батьків необхідно мати при собі паспорт.
     - Можна об’єднатися з друзями та привести на екскурсію декілька дітей приблизно одного віку, але не більше трьох (3) дітей одночасно.

Індивідуальна екскурсія для дитини (від 0 до 10 років) і родини – нова послуга бібліотеки, яка вже стала дуже популярною. Дитячі бібліотекарі переконані - чим раніше записати дитину до бібліотеки, тим органічніше книга увійде в її буття і стане невід’ємною частиною життя. Саме у ранньому дошкільному віці ви маєте шанс непомітно без особливих ускладнень залучити дитину до читання через відвідання бібліотеки разом із старшими членами родини - батьками, бабусею чи дідусем, старшими братиком чи сестричкою. Зробіть відвідання бібліотеки сімейним святом, радісною подією, і при цьому - цілком звичною справою! Знайдіть вільний час та завітайте на первинну екскурсію усією родиною, щоб дізнатися, які можливості бібліотека надає для вашого малюка і для вас.

В ході індивідуальної екскурсії Вам і Вашій дитині покажуть усі відділи обслуговування читачів, продемонструють можливості, які надає сьогодні головна дитяча книгозбірня України для розвитку творчих здібностей дитини. Малюки зможуть подивитися мультфільм у Кімнаті казок, послухати музику у відділі мистецтв, поспівати у караоке, побувати в музеї театральної ляльки та навіть потримати ляльки в руках, завітати до живого куточку бібліотеки… Та найголовніше – діти можуть самостійно вибрати собі книгу до смаку і стати читачем бібліотеки! Тривалість такої екскурсії від 1 до 1,5 год. в залежності від віку дитини.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей