Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Скучили за весною?!

Завітайте 17 березня (у неділю) о 12-00 до скверу на Нивках, що на розі вулиць Тешебаєва та Вільгельма Піка – зиму проводжати й весну закликати. Національна бібліотека України для дітей запрошує усіх на родинне свято «Весела Масляна»!

Пропонуємо зустріти Масляну за давніми традиціями та на сучасний лад! Розпочнеться свято веселими співами й танцями, традиційними народними веснянками та сучасними вокально-танцювальними композиціями від творчих колективів Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва.

Продовжить святкову програму фольклорне дійство від театру-студії «Мандри» Національної бібліотеки України для дітей (керівник студії Ольга Шемота). На свято обов’язково завітає Весна, та Зима не захоче піти і теж залишиться. Тому не обійдеться без суперечок і змагання між ними, але Весела Масляна усіх розсудить! Кульмінацією свята за народними традиціями буде спалювання опудала – Мари. Бібліотека також запропонує дітям сучасні розваги - цікаві ігри та конкурси, інтерактивне «дерево дитячих бажань» тощо.

Завершиться свято як годиться на Масляну – МЛИНЦЯМИ!

Не пропусти - святкуй Масляну разом з Національною бібліотекою України для дітей!

Організатори свята: Національна бібліотека України для дітей, Будинок дитячої творчості Шевченківського району м. Києва, за підтримки голови Правління ГО «Муніципальна ліга Києва» Олександра Федоренка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей