Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Сімейний квест для книголюбів

Бажаєте виграти одну з 5-ти новеньких дитячих книг кращих українських видавництв - зареєструйтесь для участі у сімейному квесті «Книжкові відкриття» на Книжковому Арсеналі 25 травня о 12-00!

Увага! Кількість команд-учасників обмежена!

Заявки (у довільній формі) від сімейних команд на участь у BOOK-КВЕСТІ надсилайте на адресу бібліотеки library@chl.kiev.ua з поміткою в темі листа: «Заявка на участь у квесті». Якщо ви маєте аккаунт у соціальних мережах, можете зареєструватися у керівника груп бібліотеки Олени Кислової:

  1. «Дозвілля з бібліотекою у фейсбуці
  2. «Національна бібліотека України для дітей» вКонтакті

Останній термін подачі заявок 23 травня до 16 години.

Як все відбуватиметься?

Учасників квесту, які пройшли попередню реєстрацію, в суботу 25 травня з 11-30 біля входу до виставкового павільйону на Арсеналі (Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький Арсенал", вул. Лаврська, 10-12) зустрічатимуть бібліотекарі НБУ для дітей у спеціальних футболках. Бібліотекарі роздадуть командам завдання.

Команди-учасниці стартують одночасно о 12-00 за певним маршрутом. Завдання у кожної команди будуть однакові, але у різному порядку слідування, аби уникнути скупчення на станціях.

Кожна команда має відвідати 5 виставкових стендів українських видавництв дитячих книг, де вони отримують завдання від чергового бібліотекаря, виконують його та слідують далі за маршрутом.

Після виконання всіх завдань команди фінішують на Дитячій сцені, де з 13-00 до 14 години буде працювати майданчик Національної бібліотеки України для дітей. П’ять перших сімей-фіналістів представлять глядачам свої книжкові відкриття, які вони зробили на маршруті та отримають в подарунок новеньку дитячу книжку!

Надсилайте заявки на участь та вигравайте одну з цих книжок:

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей