Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Найкращий читач літа 2013»!

Друже, ти любиш читати і є читачем відділу обслуговування для учнів 5-9 класів нашої бібліотеки? Якщо ні – поспішай записатися, бо маєш шанс стати найкращим!

Приєднуйся до літнього читацького марафону та стань переможцем в одній з номінацій конкурсу «Найкращий читач літа 2013»! Для цього треба прочитати якомога більше книжок за час літніх канікул, привести до бібліотеки своїх друзів, порадити їм до читання твори, які тобі найбільше сподобалися, написати відгуки про найкращі книги та опублікувати їх на сторінці бібліотеки у соціальній мережі, або намалювати ілюстрації до книг. І обов’язково скласти список прочитаних книг та передати його бібліотекареві відділу.

Ти можеш стати:

  • ЮНІОРОМ , якщо прочитаєш за літо 10 книг та порадиш їх своїм друзям.
  • ПРОФІ , якщо прочитаєш 15 книг, порадиш почитати ці книги друзям, а також намалюєш ілюстрації до найкращих творів та принесеш їх до бібліотеки.
  • ЗІРКОЮ , якщо прочитаєш 20 книг, напишеш відгук про книгу, яка сподобалася найбільше та приведеш до бібліотеки друга, щоб він теж став читачем.

А можеш стати СУПЕР-ЧИТАЧЕМ! Для цього треба прочитати 30 книг, написати декілька відгуків про книги (не менше 3-х) та записати до бібліотеки 3-х друзів.

Відгуки про книги публікуй на сторінці групи бібліотеки вКонтакті, або надішли його на електронну пошту бібліотеки library@chl.kiev.ua з темою: конкурс «Найкращий читач»

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 2-го вересня .

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей