Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Молодший відділ вітає з 8 березня!

Учора, 6-го березня об 11.30 у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулось літературно-поетичне свято «Бабусі та сестрички, любі неньки, вітаємо зі святом вас, рідненькі!». На заході були присутні учні 1- в класу 172 школи, які залюбки прослухали коротку розповідь про історію виникнення цього свята, стали активними учасниками конкурсів, під час яких дівчатка мали можливість відчути себе юними попелюшками. Діти продемонстрували непогані навики господарювання, а під час останнього конкурсу хлопчики мали можливість проявити себе як справжні джентельмени, які вміють красномовно говорити компліменти своїм однокласницям. Крім того, діти переглянули мультфільм та дружно проспівали пісеньку про маму, яка для кожної дитини найдорожча і наймиліша.

Попереду свято і школярі мали можливість власноруч виготовити подаруночки для своїх найрідніших жінок, наприкінці заходу відбувся майстер-клас по виготовленню котиків з природних матеріалів, пластиліну і вати. Поробки вийшли дуже цікаві, і задоволені діти пішли вітати своїх мам і бабусь. Приєднуємось до привітань і щиро поздоровляємо усіх наших читачок з весняним святом миру, добра і краси!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей