Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

1 червня в День захисту дітей в Національній бібліотеці України для дітей відбулося свято, яким книгозбірня відкрила БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО

Коли сміється дитина – посміхається небо

От що значить – дитяче свято! Навіть дощик вирішив перепочити і з-за хмарини вийшло сонечко, щоб свято в Національній бібліотеці України для дітей відбулося! І це дуже вчасно – розпочиналося святкове дійство просто неба – на майданчику перед бібліотекою.

Відкрили свято юні барабанщиці урочистим маршем. І ті жителі мікрорайону, які нічого не знали про свято, одразу зрозуміли, що треба мерщій бігти до бібліотеки. Вони не пожалкували. Феєричний виступ барабанщиць дуже сподобався і маленьким, і дорослим. А малюкам найбільше сподобався фокусник – студент Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва. Того, що почалося далі не очікував ніхто – яскравий танцювальний флешмоб, підготовлений молодими бібліотекарями в костюмах казкових героїв став сюрпризом для читачів і навіть для бібліотекарів.

Після спільного танцю казкові персонажі запросили до урочистого відкриття свята генерального директора бібліотеки Аллу Іванівну Гордієнко та почесних гостей – Валентину Сергіївну Дзиганську, голову Всеукраїнської громадської організації "Жінки Батьківщини" у Шевченківському районі, Андрія Олександровича Савчука, директора державного спеціалізованого видавництва "ЮНІВЕРС".

Завершилася перша частина свята врученням перших ПАСПОРТІВ УЧАСНИКАМ програми літніх читань «Бібліотечне літо». А далі всі учасники свята вишикувалися в колону за барабанщицями і пройшли маршем навколо бібліотеки щоб відкрити ЛІТЕРАТУРНИЙ ДВОРИК. Генеральний директор разом з почесними гостями перерізали червону стрічку і під бій барабанів перші відвідувачі дворика стали його «обживати». У дворику проходили майстер-класи, бажаючих розмальовували аква-гримом. Діти з цікавістю розглядали експонати Ретро-музею, та радісно крутили ручки швейної машинки і клацали клавішами друкарської машинки.

У літературному дворику вже докладніше розказали про програму літніх читань, роздали схему заходів, які продовжили свято у бібліотеці: вистави «Рукавичка» і «Знаменитый оружейник», правовий квест, казкова плутанина, нагородження переможців конкурсу «Розмалюй краще від художника». До речі, за перший день літа для участі в програмі літніх читань зареєструвалося 25 читачів – саме стільки ПАСПОРТІВ УЧАСНИКА було видано на абонементах!

Свято завершилося, а БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО тільки розпочинається!
Приєднуйтеся!
 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей