Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Свято в ЕКО-стилі


Щороку 1 вересня Національна бібліотека України для дітей збирає друзів на відкриття нового бібліотечного сезону. Цьогорічне свято присвячено двом ключовим темам: підведенню підсумків програми БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО та екології.
Розпочнеться святкова програма о 12 годині на майданчику біля бібліотеки, де будуть нагороджені найактивніші читачі – переможці волонтерських, читацьких та інших програм літнього читання.
Однією з найпопулярніших влітку була ЕКО-програма, учасники якої об’єдналися в гурток при ресурсному центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» у відділі документів іноземними мовами.
Тому друга частина свята буде присвячена екологічній темі. Свято в стилі-ЕКО розпочнеться о 12.30 та буде проходити одночасно у багатьох локаціях.
Перша локація – Сирецький гай, де проходитиме ЕКО-квест. У ньому візьмуть участь три команди юних екологів, яким потрібно буде зорієнтуватися у лісі, швидко знайти усі «зупинки», виконати інтелектуальні завдання, зібрати сміття. З командами будуть дорослі керівники, які не дадуть дітям заблукати у гаю.
Друга локація – Бібліотека, у стінах якої буде одночасно проходити безліч цікавих заходів.

    - Екологічні жмурки «Ну ж бо, впізнай!» у відділі мистецтв;
    - Еко-інформіна «Дім в якому ти живеш» у читальному залі для старшокласників;
    - Голосні читання для малюків «Дивовижні пригоди з Всеволодом Нестайком» у Кімнаті казок.

У фойє другого поверху відбудеться презентація книг від автора Олени Крижановської, проходитимуть майстер-класи від гуртка «Весела майстерня», майстер-клас «Тварини американського континенту в техніці орігамі», вернісаж художніх робіт від Національного еколого-натуралістичного центру, ЕКО-вікторина від Екологічного клубу «Еремурус», зустріч з представниками Київського товариства захисту тварин.

Фінальна частина свята розпочнеться о 13.15. Всі учасники заходів у бібліотеці повернуться на бібліотечний майданчик, щоб зустріти учасників ЕКО-квесту та привітати переможців, а також висадити молоді дерева на бібліотечній клумбі. Саджанці дерев надано Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді.

Свято відвідають почесні гості з Міністерства культури України, представники посольства США в Україні, члени Наглядової ради, партнери і друзі бібліотеки. День знань в ЕКО-стилі проходите за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Чекаємо вас на святі!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей