Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Відділ документів іноземними мовами

        У цьому відділі бібліотекарі, знавці іноземних мов, допоможуть кожному підібрати художню літературу, словники, довідники, журнали та навіть книжки у Pop-Up форматі. Тут ви зможете почитати різноманітну літературу 88-ма мовами світу! Лише англійською її налічується більше 18-ти тисяч примірників! Цікавинка відділу полягає у тому, що почитати можна у електронному форматі: на читанках Kindle та Інтернет-планшетах IPad.

        Вдосконалювати свої знання з англійської допоможуть інтерактивні програми «Rosetta Stone», «Trace Effects» та заняття в гуртку «Joyful English» (для учнів 3-5 класів). Для покращення знань німецької працюють літні читання «Lesen mit Hans Hase». Також у відділі знаходиться абонемент дитячої літератури від Гете-інституту в Україні.

        Постійні зустрічі з представниками культурних центрів та представництв іноземних держав в Україні допоможуть краще дізнатися про культуру, історію та традиції Іспанії, Італії, Німеччини, Австрії, Великої Британії, Японії, Африки,Індії, Польщі, Чехії, США та багато інших.

        У відділі активно працює центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», створений за сприяння Посольства США в Україні.

Контактний телефон: 443-25-27

Чекаємо на вас!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей