Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Старт Робінзонади

20 березня у відділі документів іноземними мовами відбувся захід «Старт Робінзонади», присвячений 355-річчю від дня народження англійського письменника і публіциста Даніеля Дефо. Учні 7 класу середньої загальноосвітньої школи №95 дізналися багато цікавих фактів з біографії письменника, а також згадували і аналізували деякі уривки з книги «Робінзон Крузо». Діти порівнювали історію героя роману Робінзона Крузо із його прототипом – Олександром Селькірком, який дійсно прожив на острові Мас-а-Тьєрра більше 4-х років, але на відміну від книжкового героя він здичавів і розучився говорити. Учні переконалися, що Робінзон Крузо під час перебування на острові навчився робити багато речей, які не вмів раніше, завдяки своїй наполегливості, кмітливості та працелюбності.

Юні відвідувачі дізналися, що таке «робінзонада» і ознайомилися не тільки з літературними творами цього жанру, а також і з відеофільмами. Закінчився захід веселою тематичною вікториною.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей