Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Місячник видавництва «Веселка» завершено…

10 квітня відбулося урочисте закриття місячника Національного видавництва дитячої літератури «Веселка». На свято завітали директор видавництва Бондаренко Олексій Олександрович, головний редактор Бойко Ірина Трохимівна та письменник Анатолій Леонтійович Качан.

Захід розпочався демонстрацією створеного бібліотекарями відеоролика про видавництво «Веселка». Гурт «Євро дітлахи» гімназії «Європейська освіта» виконав чудові таночки «Козачата» та «Веснянки». Учасники народної театральної студії «Мрія» показали театралізовану презентацію за творами Анатолія Качана та провели веселу вікторину для письменника — присутні були вражені тим, що автор знає всі свої поетичні твори на пам’ять. Поет прочитав свої нові, ще не видані, поезії.

В кінці свята відбулося урочисте нагородження переможців і учасників конкурсу дитячої ілюстрації книжками від видавництва «Веселка». Юні читачі лишилися задоволеними. Протягом місячника маленькими читачами прочитано близько 900 книжок, виданих цим видавництвом.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей