Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Тиждень культури Індії у бібліотеці закінчився…


В останній день Тижня культури Індії у бібліотеці відбувалися яскраві дійства. Це було неймовірно! Працівники посольства та бібліотеки одяглися в національний індійський одяг і влаштували яскраве дефіле на сцені. Активним його учасником була і генеральний директор Алла Гордієнко. Вихід кожної моделі коментувала Аліна Новікова – працівник посольства Індії в Україні. А потім настав час яскравої фотосесії… Всі учасники заходу – і дорослі, і діти (а в залі був знову аншлаг) – хотіли сфотографуватися на фоні національних костюмів.

А у відділі мистецтв пройшов майстер-клас з техніки розпису тіла хною – мехенді. Жоден учасник не пішов з бібліотеки без подарунка – чудового візерунка на руці.

Наприкінці заходу Алла Іванівна подякувала працівникам посольства Індії в Україні за активну партнерську допомогу у проведенні Тижня.

Правду кажучи, шкода було прощатися з Індією. Адже у бібліотеці протягом тижня вирували видовищні заходи, які збирали багато дітей та знайомили їх з такою цікавою та незвичайною країною.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей