Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Дорожні правила обов’язково повинен знати на зразково


18 травня в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для вихованців старших груп “Журавлик” та “Ромашка” ШДС “Ягідка” провели гру “Дорожні правила обов’язково повинен знати на зразково” на закріплення знань з дотримання правил та норм поведінки на залізниці, в транспорті, громадських та інших місцях задля безпеки та здоров’я дитини.

Маленькі ерудити продемонстрували високі знання з пожежної безпеки, правил дорожнього руху, користування електроприладами, без помилок прокоментувавши поведінку казкових героїв з мультфільму «Зай и Чик» та вправно викресливши небезпечні предмети на інтерактивній дошці. Діти були дуже уважними та спостережливими. Обізнаність маленьких читачів не залишила байдужими всіх присутніх.

По завершенню гри діти з великим задоволенням переглянули лялькову виставу “Як Оля звірят урятувала”. Багато маленьких читачів зацікавилися книгами про правила поведінки.





 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей