Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Урочисте нагородження переможців Всеукраїнського сімейного конкурсу «Книга пам’яті мого роду»


4 листопада 2015 р. у Національній бібліотеці України для дітей відбудеться урочисте нагородження переможців Всеукраїнського сімейного конкурсу «Книга пам’яті мого роду», проведеного на виконання Концепції Загальнодержавної цільової соціальної програми патріотичного виховання населення на 2013-2017 рр. та відзначення 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Конкурс ініційовано з метою виховання якісно нового, духовно збагаченого покоління дітей та молоді на засадах поваги до пам’яті про Перемогу і ветеранів Другої світової війни, формування серед юних громадян патріотичних цінностей, національної свідомості, збереження та усвідомлення знань про історію свого роду, рідних та близьких.

Конкурсні роботи розглядалися у 2-х номінаціях — сімейні книги та відео-книги у 2-х вікових категоріях — 6-11 та 12-16 рр.

Загалом у Конкурсі взяли участь 1077 робіт з 19 областей України. На розгляд Головного журі до Національної бібліотеки України для дітей надійшло 185 робіт переможців обласного туру: 127 — у номінації сімейні книги та 58 — у номінації відео-книги. Переможцями конкурсу стали 22 роботи: 15 — у заявлених номінаціях та 7 — поза конкурсом.

Організатори Конкурсу: Міністерство культури України, Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Національне видавництво дитячої літератури «Веселка»), Український фонд пошуку «Пам’ять», Організація ветеранів України, благодійний фонд «Україна — Наше Майбутнє», фонд «Рідна країна» та громадська організація «Муніципальна ліга Києва».

За підтримки фонду «Рідна країна» та благодійного фонду «Україна — Наше Майбутнє» переможці отримають цінні призи й подарунки та будуть відзначені дипломами. За сприяння партнерів бібліотеки — КП «Київпастранс» та Національного музею історії України у Другій світовій війні — буде проведено захоплюючу екскурсію Києвом та меморіальним комплексом.

Кращі роботи можна буде переглянути на сайті Національної бібліотеки України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей