Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Моторошне і дуже популярне свято Halloween у бібліотеці

З кожним роком свято Геловін набирає все більшої популярності. У Національній бібліотеці України для дітей при відділі документів іноземними мовами працює центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», який підготував велике свято для користувачів.

28 жовтня у «Американському кінозалі» діти переглянули англомовний мультфільм «Жахіття перед Різдвом» – яскраву, але трошки сумну історію про монстрів. Деяких з них перестала влаштовувати професія вічного жаху, набридли одноманітні свята, і вони вирішили влаштувати своє свято Різдва. Але воно лише налякало людей... Діти із задоволенням подивилися мультфільм, послухали пісні про монстрів і жахливі історії.

29 жовтня приміщення відділу документів іноземними мовами перетворилося на справжній Геловінський склеп.



Найяскравішою подією цього дня стала Геловін-вечірка у традиційному американському стилі: з поїданням желейних цукерок у вигляді жабок та черв’ячків, з страшним аква-гримом від бібліотекарів відділу, конкурсом на кращу страшну історію та на кращий костюм. Відвідувачі потренувалися у знанні англійської мови з грою на інтерактивній дошці «The Haunted House» та розмалювали павука.

Геловін не зміг би відбутися без створення Джека-ліхтаря з гарбуза.


Свято завершилося запаленням ліхтаря та страшною фото-сесією.

У п’ятницю відділ документів іноземними мовами влаштував Геловін-день для відвідувачів Казкового трамвайчика. У цей день діти читали страшилки українською та англійською мовами і створювали «зомбі-паспорт» під час майстер-класу. А родзинкою став гарний хеловінський аква-грим.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей