Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
ЗВУКИ ЗАВЕРШАЛЬНИХ АКОРДІВ…

Здається, що зовсім недавно наша бібліотека спільно з Київською муніципальною академією естрадного та циркового мистецтва розпочала проект з популяризації циркового та естрадного жанрів – ярмарок циркових професій «Цирк запалює вогні». І ось він уже завершився. 24 листопада в актовій залі бібліотеки як завжди «яблуку ніде було впасти». Багато користувачів – учні 8-9 класів (і не тільки) – завітали на завершальну у цьому році презентацію циркових та естрадних жанрів – естрадного вокалу. Студенти кафедри вокального співу, якою керує народний артист України та заслужений артист України Іво Бобул, продемонстрували своє мистецтво. Овації в залі не стихали. Особливо гаряче глядачі приймали студента Миколу Задерея, який виконав українську народну пісню «Ой на горі два дубки» та Подкалюка Андрія з піснею «Батьківська сорочка». Неперевершеними були й інші виконавці з уже знайомими та новими піснями. Особливий «респект» Лавриненко Анастасії, яка не лише гарно співала, а й вела виступ. Ну справжній конферансьє!

А ще учасники дійства переглянули слайд-презентацію про відомих українських зірок, які починали свій творчий шлях у провідному профільному ВУЗі України і прославили свою Батьківщину в усьому світі. Вони ознайомилися також з літературою про мистецтво вокалу, про знаменитих українських композиторів та виконавців. Особливо зацікавила їх книга Михайла Поплавського «Антологія сучасної української естради».

Завжди трохи сумно, коли настає час прощатися. Але наші читачі матимуть змогу ще раз отримати велику насолоду від виступів студентів Академії на гала-концерті «На святого Миколая творча іскорка палає», який відбудеться 20 грудня.

Чекаємо на Вас!




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей