Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Народні ігри

У рамках програми з популяризації української народної культури «Вічні джерела» 2 грудня у читальному залі для дітей середнього і старшого віку пройшов урок-гра «Народні ігри». Учасники цього заходу – учні ліцею №303 м. Києва дізналися багато нового і цікавого про народні ігри, які формувалися в Україні багато віків і в яких як у дзеркалі відображаються звичаї нашого народу, побут та уявлення про оточуючий світ.

У народі кажуть: «Де гра, там і радість!». Те, що e звичайній неігровій атмосфері для дитини нудне, неприємне і стомлююче, у грі долається успішно і легко. У цьому переконалися всі учасники цього заходу, які із задоволенням взяли участь в іграх «Панас», «Перстень», «Дідусь Макар», «Кольори», «Море хвилюється» та ін.

А ще більше інформації можна було отримати з книжкової виставки, на якій було представлено літературу за цією тематикою.






 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей