Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Мистецький дартс у бібліотеці

Протягом року працівники відділу мистецтв працювали за програмою популяризації літератури з мистецтва «Мистецьке перехрестя» на допомогу вивченню шкільного курсу «Художня культура». Для учнів 9-х класів проводилися різноманітні мистецькі заходи. Завершенням програми стало проведення гри-дартсу «В лабіринті мистецтв» – перевірка набутих знань у школі та бібліотеці. Свої знання з художньої культури 24 грудня перевіряли учні 9-х класів середніх шкіл №175 та №200. Гра видалася цікавою та захоплюючою. Кожна команда коротко та лаконічно відповідала на запитання, які вибивала за допомогою дротиків на дартсі. Журі було об’єктивним і прискіпливо оцінювало відповіді учасників. Перемогу отримала команда середньої школи №200.

Кожен учасник гри отримав призи: книги, новорічні ковпачки, солодощі, а команда-переможниця – ще й запрошення на спектакль до Театру юного глядача на Липках.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей