Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Громовиця Бердник – учасниця національного проекту «Україна читає дітям»

12 cічня у рамках національного проекту «Україна читає дітям» у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася зустріч читачів-учнів 4-го класу гімназії №172 «Нивки» з українською письменницею, журналісткою, культурологом, дочкою знаного українського письменника-фантаста, філософа, громадського діяча Олеся Бердника – Громовицею Бердник. Письменниця читала дітям казкову легенду про квітку папороті, свої перші вірші, а також батькові, які він писав для неї із заслання.

Розповідь про родину Бердників пані Громовиця супроводжувала показом світлин на інтерактивній дошці, згадувала свої дитячі роки.

Зустріч перетворилася на відвертий діалог юних користувачів бібліотеки з письменницею. Маленьких читачів цікавило все: і в якому віці вона навчилась читати (в 3,5 роки!), і які у неї були іграшки (виявляється, маленька Громовиця не любила гратися іграшками, вона любила читати), і чи були у неї в школі друзі… Час закінчувався, а запитань було ще так багато! Найактивнішому учасникові зустрічі Громовиця Бердник подарувала книжку творів свого батька, а бібліотеці подарувала 24 книжки з серії «Всесвіт Олеся Бердника». Зустріч завершилася автограф-сесією, а чарівна гостя пообіцяла ще завітати до бібліотеки весною.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей