Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Сімейний вікенд «Читання - справа сімейна»

Сімейне свято традиційно проводиться у вихідний день на початку лютого для відзначення найактивніших учасників зимових пригод у бібліотеці серед дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку. Цього року на зимових канікулах читачі бібліотеки стали учасниками літературного роумінгу у стилі SMART «Читання без обмежень», тому і підведення підсумків читань теж буде у стилі SMART.

На свято запрошуються родини учасників зимових читань та всі бажаючі, для яких буде проведена smart-дуель, щоб визначити найкращу читацьку родину.

Після змагання читацьких сімей у вільному просторі бібліотеки можна буде взяти участь у майстер-класах для дітей і дорослих, вибрати книжку у виїзній книгарні від видавництва, малюкам будуть читати книжки у Кімнаті казок, а для батьків в цей час проведуть тренінг «Як правильно хвалити дитину. Практичні навички» від Нінель Нежури, тренера авторського курсу Громадської організації "Високі стандарти".

Завершиться свято о 12.30 ляльковою виставою «Чарівні кольори» від дитячої студії лялькового театру бібліотеки «Оле-Лукойє».

14 лютого святкується не лише День закоханих, а й Міжнародний день дарування книжок. Під час свята будуть підведені підсумки благодійної акції «Подаруй книгу», в ході якої читачі збирали книги для вихованців школи-інтернату №4 для слабозорих дітей. Зібрана бібліотечка в цей день буде урочисто передана бібліотекарю школи-інтернату.

Ви можете долучитися до акції та принести на свято з собою КНИГУ, яка буде передана у подарунок дітям з вадами зору.

Проведіть вихідний у бібліотеці! Свято закінчиться о 13.00

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей