Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Бал-літ-маскарад «Венеціанський карнавал»

Венеція захоплює, зачаровує, перехоплює подих, залишається незабутнім спогадом у пам’яті кожного, хто хоч раз побував у цьому місті. Смак карнавалу, який щорічно проходить в останній місяць зими - це суміш нестримних і завзятих веселощів, посмішок, танців, змагань. А ще кава і пончики фрутелла.

Користувачі відділу документів іноземними мовами, учні 8—10-х класів ЗОШ № 130, які вивчають італійську, віртуально відвідали найромантичніше і найяскравіше свято Італії — Венеціанський карнавал! Діти дізналися про історію карнавалу, традиції святкування, взяли участь у вікторині «Дивовижна Венеція».

Карнавал — це гості, зустрічі, нові знайомства. Почесним гостем заходу була справня венеціанка, директор Італійського інституту культури у Києві пані Анна Пасторе, яка прочитала мовою оригіналу уривок із італійської казки, розповіла про головних персонажів комедії дель арте (особливого виду вуличної театральної вистави), продемонструвала відео про Італію, а відвідувачі показали знання італійської!

А ще Венеціанський карнавал – це дивовижні, несподівані маски, які є головним атрибутом дійства. Тож наші відвідувачі створили свою неповторну веніціанську маску і стали на хвилинку повноправними учасниками карнавалу.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей