Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Роби добро, щоб кращим став цей світ

А чи бачили ви колись «дерево добрих справ»…? Ні? А читачі Національної бібліотеки України для дітей не лише бачили, а ще й створили його власноруч із паперових долоньок на яких написали власні добрі вчинки.

Щоб зробити щось приємне або допомогти іншому, необов’язково треба бути дорослим… необхідно мати добре та чуйне серце.

Тож 28 лютого у неділю у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулась хвилина доброти «Роби добро, щоб кращим став цей світ». На заході діти почули цікаву інформацію про добро та подивилися шокуюче відео про спасіння птаха хижою твариною, ознайомилися з пізнавальною книжковою виставкою та усі разом читали книги.


А ще ми створювали поробки своїми руками. Ліплення з соленого тіста завжди приваблює всіх творчих та креативних. Діти та їх батьки з великим захопленням створювали фігурки, іграшки та прикраси, які будуть виставлені на благодійному аукціоні, а отримані кошти заплановано передати військовим у шпиталь на придбання ліків.

Якщо Ви можете зробити добру справу – не зупиняйтеся!




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей