Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


Засоби масової інформації про бібліотеку

2015 р.

«Читання стало іншим, особливо у дітей», - Гордієнко [Електронний ресурс] : [про відкриття Всеукраїнської науково-практичної конференції директорів обласних бібліотек для дітей «Патріотичне виховання у бібліотеці: традиції минулого і сучасного досвіду»] // ОКІА «Новини Полтавщини» : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://np.pl.ua/2015/10/chytannya-stalo-inshym-osoblyvo-u-ditej-hordijenko/. — Назва з екрана.

Литвиненко, А. В Киеве открылся трамвай для детей [Електронний ресурс] : [фоторепортаж про перший день роботи проекту «Казковий трамвай», 26 жовтня 2015 р.] / А. Литвиненко // UNN : Українські Національні Новини» : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.unn.com.ua/ru/news/1513822-u-kiyivskomu-tramvayi-rozvazhatimut-shkolyariv. — Назва з екрана.

Ніколаєнко Р. 95 «біблів» за Івана Андрусяка : [про програму літніх читань «Бібліотечне літо-2015» в НБУ для дітей] / Р. Ніколаєнко // Вечір. Київ. – 2015. – 9 лип. – С. 5.

Матат Д. Книжкова мода: популярні тенденції / Д. Матат // Освіта України. - 2015. - 20 квіт. - С. 14.
Про популяризацію читання в школах і бібліотеках для дітей, проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання в НБУ для дітей, реалізація проекту «Казковий трамвай» в дні весняних канікул.

Сидоренко, Л. В Киеве школьники проводят каникулы в трамвае [Електронний ресурс] : [репортаж про проект «Казковий трамвай», програма заходів з 27 березня по 03 квітня 2015 р.] / Л. Сидоренко // Комсомольская правда в Украине : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://kiev-ukr.segodnya.ua/kwheretogo/v-kieve-dlya-malyshey-poyavilsya-skazochnyy-tramvay-602280.html. — Назва з екрана.

Тетяна Шамаріна та Людмила Полікарпова: "У дитячій бібліотеці має бути гамірно" [Електронний ресурс] : [відеоролик каналу «Соціальна Країна»] : [про всеукраїнський тиждень дитячого читання та корисні розваги для дітей на канікулах] // YouTube : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://www.youtube.com/watch?v=_EJ2GNWJX6c. — Назва з екрана.

У Києві для малюків з’явився «Казковий трамвай» [Електронний ресурс] : [фоторепортаж про перший день роботи проекту - 23 березня] // Сегодня.ua. Київ : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://kiev-ukr.segodnya.ua/kwheretogo/v-kieve-dlya-malyshey-poyavilsya-skazochnyy-tramvay-602280.html. — Назва з екрана.

Соціальна Країна: У Києві з'явився казковий трамвай [Електронний ресурс] : [відеорепортаж] // ВКадрі.ком : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://ua.vkadri.com/video/sotsialna-kraina-u-kyievi-ziavyvsia-kazkovyi-tramvai.html. — Назва з екрана.

На весняних канікулах на діточок чекає Казковий трамвай [Електронний ресурс] : [анонс проекту «Казковий трамвай»] // Педагогічна преса : освітній портал : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://pedpresa.ua/122134-na-vesnyanyh-kanikulah-ditochok-chekaye-kazkovyj-tramvaj.html. — Назва з екрана.

Весняні шкільні канікули — на Казковому трамваї для дітей [Електронний ресурс] : [анонс проекту «Казковий трамвай» Національної бібліотеки України для дітей та підприємства «Київпастранс»] // MoeMisto.ua : Київ : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://moemisto.ua/kiev/vesnyani-shkilni-kanikuli---na-kazkovomu-tramvayi-dlya-ditey-6590.html. — Назва з екрана.

Сказочный трамвай ждет на Подоле [Електронний ресурс] : [про проект «Казковий трамвай» та розклад роботи під час весняних канікул] // 2000 : еженедельник : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.2000.ua/novosti/kiev/skazochnyi-tramvai-zhdet-na-podole.htm. — Назва з екрана.

Казковий трамвай запрацював у Києві [Електронний ресурс] : [відеорепортаж] // Перший національний : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://1tv.com.ua/uk/news/2015/01/08/63469. — Назва з екрана.
Проект «Казковий трамвай» Національної бібліотеки України для дітей та підприємства «Київпастранс» до новорічно-рідвяних свят для дітей та їхніх батьків.

Зепсен Д. На Подолі запрацював казковий трамвай [Електронний ресурс] : [відеорепортаж телеканалу «Київ» про проект «Казковий трамвай»] / Д. Зепсен, О. Фенько // КиївTV : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.kievtv.com.ua/stn/item/13105-na-podoli-zapratsiuvav-kazkovyi-tramvai. — Назва з екрана.

Казковий трамвай: до казки не дотягнули [Електронний ресурс] : [репортаж про проект «Казковий трамвай»] // Читомо : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.chytomo.com/news/kazkovij-tramvaj-do-kazki-ne-dotyagnuli. — Назва з екрана.

[У Києві на Подолі діє зимовий бібліотечно-трамвайний маршрут : про проект «Казковий трамвай» НБУ для дітей ] // Культура і життя. — 2015. — 15-23 січ. — С. 2.

Бур'яненко Б. На Контрактовій площі до 16 січня триватиме "Новорічне свято у вагончику" [Електронний ресурс] : [репортаж про проект «Казковий трамвай»] / Б. Бур'яненко // КиївTV : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.kievtv.com.ua/stn/item/13204-na-kontraktovii-ploshchi-do-16-sichnia-tryvatyme-novorichne-sviato-u-vahonchyku. — Назва з екрана.

«Київпастранс» та Національна бібліотека проводять у Києві акцію «Казковий трамвай» [Електронний ресурс] : [репортаж про проект «Казковий трамвай»] // UAZMI : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://uazmi.org/article/2074003871311. — Назва з екрана.

2014 р.

Дитина і бібліотека: [повідомлення про проведення в НБУ для дітей всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасна дитина та бібліотека: перспективи та проблеми розвитку відносин»] // Культура і життя. — 2014. — 10-16 жовт. — С. 2.

Книгозбірня вражень: [про проведення заходу «Зіркова бібліотека», присвяченого Всеукраїнському Дню бібліотек] / ред. А. Онопа // Культура і життя. — 2014. — 3-9 жовт. — С. 20.

У стилі еко: [святкування Дня знань у Національній бібліотеці України для дітей] // Культура і життя. — 2014. — 5-11 верес. — С. 2.

Гуріна Т. Вітаємо переможців Всеукраїнського віртуального фотоконкурсу "map-Ukraine Шевченкіана", присвяченого 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка / Т.Гуріна // Журавлик. — 2014. — № 7. — С. 6.
Про умови, етапи та номінації фотоконкурсу, який був оголошений Національною бібліотекою України для дітей. Докладна інформація про переможців у трьох номінаціях конкурсу з Кіровоградщини.

Map-Ukraine Шевченкіана : [про тематичний фотоконкурс з нагоди 200-річчя Т. Г. Шевченка] // Однокласник. — 2014. — № 6. — С. 30-31.
Роботи переможці найдемократичнішого Всеукраїнського віртуального фотоконкурсу “Map-Ukraine Шевченкіана”, ініціатором якого виступила НБУ для дітей.

Як Тимошенко казки дітям читала, 7.05.2014 [Електронний ресурс] : [відео] // YouTube : [веб-сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.youtube.com/watch?v=LYEwlm2933w. — Назва з екрана.
7 травня 2014 року лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко взяла участь у Всеукраїнському проекті «Україна читає дітям». Під час зустрічі з юними читачами Національної бібліотеки України для дітей Юлія Володимірівна прочитала дітям уривок казки Г.-Х. Андерсона «Снігова королева».

Куліш Н. З книжкою можна прожити кілька життів / Н. Куліш ; фото авторки //Культура і життя. — 2014. — 11 квіт. — С. 13.
Про завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання «Шевченкові думи переживуть віки», який пройшов в НБУ для дітей.

Старовойт О. Свято книги : читаймо! / О. Старовойт // Вісник Києва. — 2014. — № 2, (квітень). — С. 6. Повідомлення про урочисте закриття Всеукраїнського тижня дитячого читання та низку заходів, які проходили в НБУ для дітей, присвячених 200-літньому ювілею Тараса Шевченка.

2013 р.

Не зароста стежина слави до Дніпра-Славутича // Справи сімейні. — 2013. — № 11. -— С. 19.
Про підсумки міського конкурсу дитячого малюнку та фотографії «Не зароста стежина слави понад Славутичем-Дніпром», присвяченого 70-річчю визволення міста Києва від німецької окупації. Нагородження переможців відбулося в Національній бібліотеці України для дітей 7 листопада під час години слави «Безсмертна слава мужньому солдату, що ворога здолав і переміг»...

Не тільки книги : цього літа Пізнайко завітав до бібліотеки і запитав у своїх нових друзів, що вони люблять читати // Пізнайко. — 2013. — № 9. — С. 10-11.
Екскурсія Національною бібліотекою України для дітей.

На канікулах – до бібліотеки : відпочинок з користю // Освіта України. – 2013. – 1 лип. – С. 11.
Про змістовний відпочинок читачів у бібліотеках під час літніх канікул. Так у Луцьку стартувала програма «Бібліотека – територія дитинства 2013». А в Києві в Кімнаті Казок Національної бібліотеки України для дітей працюватиме Літня читальня для дошкільнят.

Дзюба Н. Корпоративна база статей бібліотек України для дітей: методика та стратегія пошуку / Н. Дзюба, В. Красножон, // Шкільний бібліотечно-інформаційний центр. Бібліотечна робота. - 2013. - № 7. - С. 11-16.
Ініціювання та методичне забезпечення Національною бібліотекою України для дітей проекту «Корпоративний розпис статей з періодичних видань» («КОРДБА»). Практичні поради щодо алгоритмів пошуку в електронному каталозі та корпоративній базі.

День Автора завершив Всеукраїнський тиждень дитячого читання-2013 // Культура і життя. - 2013. - 5 квіт. - С. 3.
Повідомлення про захід, який відбувся в НБУ для дітей в день завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання.

Гудзима Г. "Книга + читацьке об'єднання - успішний тандем у вихованні юного читача та популяризації читання" / Г. Гудзима // Світ дитячих бібліотек. - 2013. - № 2. - С. 21-24.
З досвіду роботи відділу соціокультурної роботи НБУ для дітей з організації змістовного дозвілля користувачів бібліотеки.

Шамаріна Т. Відкрий своє серце милосердю / Т. Шамаріна, Т. Кузілова // Шкільний бібліотечно-інформаційний центр. Бібліотечна робота. - 2013. - № 1. - С. 18-22.
Досвід роботи НБУ для дітей та інших дитячих бібліотеках України із дітьми з особливими потребами.

Національна бібліотека України для дітей стає ближчою // Культура і життя. – 2013. – 25 січ. – С. 12.
Про онлайновий інтернет-сервіс «Замовлення екскурсій» на сайті НБУ для дітей.

2012 р.

Кислова О. Проект "Срібна читацька Книга" в об'єктиві відеокамери / О. Кислова // Світ дитячих бібліотек. — 2012. — № 3. — С. 19-20.
Участь Національною бібліотекою України для дітей у проекті.

Огар Е. Творці книги — діти / Е. Огар // Світ дитячих бібліотек. — 2012. — № 3. — С. 18.
Погляд на «Срібну читацьку Книгу» як проект та як матеріальний об’єкт – авторську дитячу книгу.

Квітка М. Народний диспансер у Пущі-Водиці / М. Квітка // Вишгород. - 2012. – 24 листоп. - С. 14.
Про роботу філії Національної бібліотеки України для дітей в Українському диспансері радіаційного захисту населення МОЗ України.

Сьогодні читання - завтра доля : жінка-лідер // Быть Лидером. - 2012. - № 1. - С. 34-35.
Про професійні та творчі здобутки Т. В. Шамаріної, заступника генерального директора з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування користувачів Національної бібліотеки України для дітей.

Харук Г. Змагання футболістів… у бібліотеці : [про масовий захід, присвячений історії футболу, який пройшов в Національній бібліотеці України для дітей] / Г. Харук // Однокласник. – 2012. - № 6 . – С. 32.

Державний заклад «Національна бібліотека України для дітей» : [про діяльність НБУ для дітей як науково-дослідного, організаційно-методичного та координаційного центру мережі бібліотек України для дітей] // Нова ділова Україна. – К., 2011-2012. – С. 129.

Мистецький літературно-просвітницький проект «Срібна читацька Книга» : творча співдружність «Всі Мрії» та Національна Бібліотека України для дітей [Електронний ресурс] // Всі мрії : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://vsimrii.in.ua/2011-09-30-21-05-54. – Назва з екрана.

Малеча написала рекордну книгу [Електронний ресурс] : [відео] // News One : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://newsone.ua/video/ukraine/?media_id=4460. – Назва з екрана.

«Срібна читацька Книга» встановила Рекорд України [Електронний ресурс] : [про завершення унікального мистецько-просвітницького проекту для дітей] // Укр. Літ. : портал сучасної української літератури : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://ualit.org/?tag=«срібна-читацька-книга». – Назва з екрана.

«Срібна читацька Книга» шукає нових юних співавторів [Електронний ресурс] // Друг читача : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://vsiknygy.net.ua/news/16833/. – Назва з екрана.

Борисюк І. Свято яке завжди з тобою : [про атмосферу мудрості та доброзичливості, яка панує в Національній бібліотеці України для дітей] / І. Борисюк // Однокласник. – 2011. - № 11-12. – С. 35.
До 45-річчя з дня заснування бібліотеки.

2011 р.

Жирафа Рафа взяв участь у проекті "Срібна читацька книга" [Електронний ресурс] // Жирафа Рафа : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://rafaclub.net/ua/index.php?name=news&op=view&id=13. – Назва з екрана.

Діти напишуть «рекордну» книгу [Електронний ресурс] : [характеристика проекту НБУ для дітей «Срібна читацька Книга»] // УНІАН : культура : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://culture.unian.net/ukr/detail/192608. – Назва з екрана.

Дитячі варіації «Срібної читацької Книги» [Електронний ресурс] : [створення четвертої сторінки «Срібної читацької Книги»] // Друг читача : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу : http://vsiknygy.net.ua/news/15392/. – Назва з екрана.

Літературно-просвітницький рукотворний проект «Срібна читацька Книга» [Електронний ресурс] : [інформація про проект НБУ для дітей «Срібна читацька Книга»] // Інформаційно-довідковий портал «СловоUA» : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://slovoua.com/news/litieraturno-prosvitnits'kii-rukotvornii-proiekt-%3C%3Csribna-chitats'ka-knigha%3E%3E. – Назва з екрана.

Рукописна «Срібна читацька Книга» [Електронний ресурс] : [характеристика проекту НБУ для дітей «Срібна читацька Книга»] // ЛітАкцент : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://litakcent.com/2011/10/03/rukopysna-sribna-chytacka-knyha/. – Назва з екрана.

Стартує проект «Срібна читацька Книга» [Електронний ресурс] : [характеристика проекту НБУ для дітей «Срібна читацька Книга»] // Буквоїд : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу: http://bukvoid.com.ua/events/culture/2011/10/03/141512.html. – Назва з екрана.

Срібна читацька Книга // News One. - Режим доступу : http://www.youtube.com/watch?v=QS4qkKGOfnQ.

Державний заклад «Національна бібліотека України для дітей» [Електронний ресурс] : [основні напрями діяльності НБУ для дітей] // Інформаційно-видавничий центр «Діловий партнер» : [веб-сайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу:http://bpart.kiev.ua/ukr/cat2010/?s=9&i=96 . – Назва з екрана.

Петренко О. Дослідження історії державних бібліотек України для дітей: своєчасний погляд в майбутнє (за матеріалами наукового дослідження Національної бібліотеки України для дітей) / О. Петренко // В майбутнє - разом з бібліотекою: роль бібліотек у соціокультурній інфраструктурі регіону. - Кіровоград, 2011. - С. 21-24.

Кобзаренко Анастасія Степанівна : [трудова діяльність генерального директора НБУ для дітей] // Україна й українці – цвіт нації, гордість країни : кн.пошани. – 3-тє вид. -К., 2011. – С. 120.

Минина Елена. Сможет ли «Спартак» привить детям любов к чтению / Е. Минина // Комсомольская правда в Украине. – 2011. – 18 янв. – С. 14.
В Національній бібліотеці України для дітей пройшла чергова акція проекту «Україна читає дітям».

2010 р.

Кобзаренко Анастасія Степанівна : [трудова діяльність генерального директора НБУ для дітей] // Золотий фонд нації : довідк.-біогр. вид. – К., 2010. – С. 34-35.

Кобзаренко А. С. : «Заради дитини працюємо і творимо» : [діяльність НБУ для дітей на допомогу гармонійному розвитку юних читачів] / А. С. Кобзаренко : // Енциклопедія дитячої творчості. Юні таланти України. – К., 2010. – С. 254-255.

Анастасія Кобзаренко : [трудова діяльність генерального директора НБУ для дітей] // Портрети сучасниць. – 2-й вип. – К., 2009-2010. – С. 122.

Минина Елена. 15:13 в пользу книги : вечные ценности / Е. Минина // Комсомольская правда в Украине. – 2010. – 28 дек. – С. 14.
В Національній бібліотеці України для дітей пройшла чергова акція проекту «Україна читає дітям».

Марченко Наталя. Як ведеться літературі для дітей в Інтернеті? / Н. Марченко // Літературна Україна. – 2010. – 23 груд. – С. 1, 5.
Огляд електронних інформаційних ресурсів дитячої літератури в Інтернет, в тому числі про електронний ресурс НБУ для дітей КЛЮЧ (Краща Література Юним Читачам).

Марченко Валентина. У храмі книжкової мудрості / В. Марченко // Вперед. – 2010. - 1 груд. – С. 3.

Семеній Анна. Чарівний книжковий світ : нам пишуть / А. Семеній // Сільська школа. – 2010. – 3 листоп. – С. 1.

Зорина К. Как актеры и певцы приучают детей читать : стартовал национальный проект «Украина читает детям» / К. Зорина // Комсомольская правда в Украине. – 2010. – 17 мая. – С. 9.

Кобзаренко А. Україна читає дітям / А. Кобзаренко // Світ дитячих бібліотек. – 2010. – № 2. – С. 2-3.
Про проект НБУ для дітей та газети "Комсомольская правда в Украине", присвячений розвитку читання дітей.

Шаройко О. «Україна читає дітям» : Національний проект / О. Шаройко // Народна армія. – 2010. – № 77 (27 квіт.). – С. 8.
Презентація Національного проекту

Красуцька І. Шукаємо разом ключі до чарівного світу книги / І. Красуцька // Освіта України. – 2010. – 2 квіт. – С. 7.
Про електронний ресурс НБУ для дітей КЛЮЧ (Краща Література Юним Читачам).

Актуальна інформація // Українська мова й література в середніх школах, гімназіях, ліцеях та колегіумах. – 2010. - № 4. – С. 102.
На сайті НБУ для дітей з’явилася нова сторінка КЛЮЧ (Краща Література Юним Читачам).

2009 р.

Гончаров Д. Вся жизнь - как в книге / Д. Гончаров // 2000 (блок). - 2009. - 4-10 сент.- Уикенд. - С. 7.
Про життя та діяльність генерального директора НБУ для дітей А. С. Кобзаренко

Про присвоєння А. Кобзаренко звання Герой України. Про присвоєння А. Кобзаренко звання Герой України : Указ Президента України, 19 серп. 2009 р. // Урядовий кур'єр. - 2009. - 28 серп. - С. 4.

Торлин И. "Во-первых и во-вторых" : детская книга в собрании фонда редких изданий Национальной библиотеки Украины для детей // Антиквар. – 2009. – № 6. – С. 54-61.

Світ Марії Приймаченко відтворюють діти // День. – 2009. – 26 берез. – С. 8

Діти малюють світ Марії Приймаченко // Голос України. – 2009. – 21 берез. – С. 7.

2008 р.

Святий Миколай завітав до Національної бібліотеки для дітей // Шевченківський вісник. – 2008. - № 11. – С. 4.

«Пам’ять у минуле веде» : про відкриття Тижня дитячого читання в НБУ для дітей та умови конкурсу юних митців-фотографів «Пам’ять у минуле веде» // Я сам(а). – 2008. - № 3. – С. 3-4

Шаповал І. Тиха оселя мудрої казки : храми починаються з любові / І.Шаповал // Культура і життя. - 2008. - 19 берез. - С. 1.

2007 р.

Казахстан став ближчим для шевченківських школярів (http://shev.gov.ua/index).

Гусак А. С протянутой рукой: Национальная библиотеке для детей выпрашивает книги у политиков, потому что о ней забыли чиновники / А. Гусак // Киевские Ведомости.- 2007.- 17 окт.- С. 14.

Маціпура Наталя. Діти знайомляться з урядом / Маціпура Наталя // Урядовий кур'єр. - 2007.- 19 трав. - С.16 .

Долгова В. Зроби собі Україну!: У Києві підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращу дитячу книжку-саморобку про малу Батьківщину // Україна молода.- 2007.- 10 січ.- С.7

2006 р.

У четвертому випуску за 2006 рік інформаційного бюлетеня “SCL News”, який видає Секція бібліотек для дітей та підлітків ІФЛА (IFLA Libraries for Children and Young Adults Section) (http://www.ifla.org/VII/s10/pubs/s10-newsletter-December06.pdf) опубліковано презентацію Національної бібліотеки України для дітей. (23.01.07)

Таран Л. Не скатертина-самобранка, а книжка-саморобка: Про Всеукраїнський конкурс дитячої творчості на кращу книгу-саморобку “Моя мала Батьківщина” / Л.Таран // Вечірній Київ.- 2006.- 27 груд.- С.5

Антоненко А. “Моя мала Батьківщина”: Під такою назвою пройшов Всеукраїнський конкурс дитячої творчості на кращу книгу-саморобку / А.Антоненко // День.- 2006.- 22 груд.- С.2

Трачук Людмила. Віртуальне довідково-бібліографічне обслуговування в українських бібліотеках / Трачук Людмила // Вісник Книжкової палати. - 2006.- №8. - С.16-18.

Козырева О. Храм детской книги / О.Козырева // Киевский Вестник.- 2006.- 6 июля.- С.4

Василашко В. Проблема: українська книжка і діти / В.Василашко // Слово Просвіти.- 2006.- 13-19 квіт.- С.12

Шехтман С. Школа патриотизма: Итоги Всеукраинского конкурса детского творчества “Моя майбутня Україна” / С.Шехтман // Киевский Вестник.- 2006.- 26 янв.- С.4

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей