Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Шедеври французької літератури» з Валентиною Стукаловою —відкриття «Тижня культури Франції»

15 березня в Національній бібліотеці України для дітей спільно з Французьким інститутом в Україні відбулося відкриття «Тижня культури Франції» на підтримку програми днів Франкофонії в Україні.

Франкофонія – це об’єднання 80 країн та урядів, які входять до складу Міжнародної організації та керуються спільними цінностями: популяризацією мови та культури, підтримкою миру, демократії та прав людини, пропагування освіти, розширенням співпраці в сфері сталого розвитку.

В Європейському Союзі французька мова посідає 2 місце за поширенням після англійської. У світі 85 млн людей вивчають французьку мову як другу іноземну.

В Україні теж зацікавлені у вивчені французької мови, тому сьогодні кращі учні ЗОСШ № 20 із поглибленим вивченням французької мови послухали історію «Le petit Niсolas», яку прочитала пані Валентина Стукалова – завідувач медіатеки та куратор літературних програм Французького інституту в Україні. Діти із захопленням слухали цікаву історію та спілкувалися французькою мовою з почесною гостею.

Запрошуємо усіх знавців французької мови долучитися до заходів «Тижня Франкофонії» спільно з Французьким інститутом в Україні в стінах Національної бібліотеки України для дітей.

Захід також відвідала журналіст "Українського радіо", що веде программу "Школяда" - чекаємо репортажу.





 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей