Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Добром зігріте серце

Цікаво, про що гомонять між собою дерева, шепочуть квіти, гудуть джмелі? А чого вартий чарівний лікар, який лікує брехунів, боягузів, ледарів, які заважають жити собі та іншим? Про це та ще про багато інших цікавих пригод написала відома українська письменниця, лауреат Шевченківської премії та літературної премії ім. Лесі Українки Оксана Іваненко. Вона збагатила українську дитячу літературу чудовими та повчальними казками, що вчать маленьких читачів добру, привчають берегти природу, любити свій край.

Під час казкового калейдоскопу, який відбувся у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для учнів 2-3 класів ЗОСШ № 175, дітей ознайомили з творчим та життєвим шляхом письменниці, з її книгами, які зберігаються у фонді рідкісних та цінних видань, а також із сучасними виданнями, що справили на дітей неабияке враження. Учні також із задоволенням взяли участь у казковій вікторині за творами автора.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей