Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«День книжкових сюрпризів»

На закриття Тижня читання до бібліотеки завітають автори, видавці, художники-ілюстратори книжок, які читали дітям у бібліотеці під час весняних канікул: Олександр Дерманський, Анатолій Птіцин, Світлана Рудікова, Лариса Ніцой, Тарас Малкович із видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га».

Читачі покажуть гостям театралізовані імпровізації — презентації книг. Діти самі вигадували сценарій і за допомогою бібліотекарів-лідерів команд готували короткі виступи. Деякі з команд навіть підготували відеоролики. Після виступів команди вручать авторам у подарунок досьє, які були створені ними як частина творчого завдання Тижня шаленого читання.

Фіналом свята стане нагородження найактивніших читачів Тижня. Почесні гості оберуть серед п’яти команд учасників весняних читань найкращу, яка отримає подарунок від партнера бібліотеки благодійного фонду «Серце до серця», а найкращі читачі кожної з команд одержать подарунки від авторів книжок.

На завершення свята подарунком для усіх стане неонове шоу від Київського театру вогню.

Зустрічаємося 1 квітня о 13 годині на святі книжкових сюрпризів!


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей