Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Індія стає нам ближчою

З метою розвитку толерантності серед підростаючого покоління у партнерстві з посольством Індії в Україні 11 квітня у бібліотеці вдруге відкрився Тиждень культури Індії. Посольство люб’язно надало наглядні матеріали про свою країну: яскраві банери, різноманітні статуетки індійських богів, національний посуд та іншу вжиткову атрибутику, якими і прикрасили бібліотеку на цілий тиждень. На урочистий захід завітав надзвичайний та повноважний посол Індії в Україні, його Високоповажність пан Манодж Кумар Бхарті, який розповів користувачам про свою країну та привітав із відкриттям Тижня. Його дружина місіс Анаміка Бхарті подарувала юним читачам бібліотеки близько 100 книжок індійських авторів та розповідей про Індію англійською мовою. Генеральний директор бібліотеки Алла Гордієнко подякувала представникам посольства за допомогу в організації заходів та запросила усіх відвідувати бібліотеку протягом тижня і більше дізнаватися про цю унікальну країну.

Цікавим був виступ Галини Межевікіної – керівника художньої студії «Маленький принц». Вона розповіла про виставку творчих робіт «Індія очима українських дітей», у якій взяли участь її вихованці. А деякі з юних авторів-художників самі розповіли про свої роботи.

А родзинкою свята стали індійські танці від вихованців хореографічного та театрального факультетів Київської дитячої академії мистецтв та Зразкового художнього колективу ансамблю народного танцю «Викрутаси» Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району м. Києва. Наприкінці свята діти поласували смачними національними індійськими солодощами. Сподіваємося, що всі заходи Тижня матимуть неабиякий успіх.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей