Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Прощання з далекою Індією

15 квітня – останній день Тижня культури Індії, який розпочався у нашій бібліотеці у понеділок 11 квітня. Трохи сумно, коли знаєш, що наступного тижня наше фойє буде виглядати буденно. Приберуть великі яскраві банери, які розповідали нам про Індію, і ми не будемо очікувати на новий захід, присвячений цій яскравій колоритній країні. Але є надія, що наступний рік принесе нам нові незабутні зустрічі з Індією, адже проведення Тижнів культури у нас стало вже традицією.

На завершення відбулося дуже яскраве свято. Наші юні читачі та гості поринули у світ індійського танцю. Шквалом оплесків вони зустрічали учасників театру-студії індійського класичного танцю в стилі Бхаратанатьям «Накшатра», школи танцю «Сарасваті», танцювального колективу «Лакшмі Самарпана» та учнів середньої школи № 169, які продемонстрували неперевершене мистецтво індійського танцю.


Не менш цікавим виявилося і традиційне дефіле працівників бібліотеки у індійському національному вбранні – сарі. Представник Посольства Індії в Україні Аліна Новікова прокоментувала кожен костюм, адже манера одягати його у різних штатах дуже відрізняється, і усім було цікаво дізнатися, чим саме. Це дефіле було дуже видовищним і захоплюючим! Наші жінки теж мали чудовий вигляд в індійському сарі!

На завершення урочистого заходу заступник генерального директора бібліотеки Тетяна Шамаріна подякувала раднику посла Індії в Україні пану Гхоту Раму Міна, який був присутній на закритті Тижня, за надану можливість ближче познайомитися з такою далекою чудовою країною – Індією.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей