Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Що я знаю про свою вулицю?»

19 квітня у рамках історико-краєзнавчого лекторію «Люблю тебе, мій рідний край!» у читальному залі відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку проходив захід – відкритий мікрофон «Що я знаю про свою вулицю?»

П’ятикласники гімназії № 172 «Нивки» підготували змістовні та цікаві розповіді не лише про вулиці мікрорайону Нивки, на яких мешкають, а й розповіли про особливості та цікаві факти своїх улюблених вулиць Шевченківського району рідного Києва. Під час зустрічі бібліотекар закцентувала увагу на перейменуванні деяких вулиць району. Влучним доповненням заходу були книжкова виставка «Вулицями Києва» та відеоматеріал про історію заснування мікрорайону «Нивки», версії походження його назви, розбудову, перспективи подальшого розвитку. Зацікавлення у дітей викликало панорамне зображення Нивок, де кожен із присутніх намагався знайти свою вулицю, будинок, гімназію, бібліотеку. Наприкінці зустрічі найкращі знавці рідних Нивок отримали солодкі заохочувальні призи.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей