Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Гіркий полин мирного атому

     27 квітня відбулася презентація авторської фотовиставки Катерини Пирожкової «Чорнобиль. Пам’ять бентежить».

     Фотозйомка зони відчуження займає важливе місце у творчості автора. Вперше Катерина відвідала ті місця у 2007 році й відтоді здійснила вже понад 30 поїздок та зробила більше 1000 фотознімків.

     Заступник генерального директора бібліотеки Тетяна Василівна Шамаріна поділилася своїми враженнями про фотовиставку та звернулася до користувачів із побажаннями освоювати різні науки і вподальшому не повторювати сумних помилок попередніх поколінь.

     Презентацію відвідали почесні гості – члени афгано-чорнобильського братства «Побратими» Олександр Дзекунов та Георгій Даценко. Георгій Григорович – почесний голова громадської організації афгано-чорнобильське братство «Побратими» подарував бібліотеці книги, пов’язані з подіями на ЧАЕС.

     Окрасою заходу стала літературно-музична композиція, яку підготували вихованці Будинку творчості Шевченківського району міста Києва.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей