Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
“Війна – це горе і страждання”

     5 травня в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку з учнями 1-го класу гімназії № 172 “Нивки” було проведено літературно-історичний спомин “Війна – це горе та страждання”, присвячений Дню перемоги.

     Трагічні події Другої світової війни, що лишили по собі глибокі рани на нашій землі, до цього часу не залишають байдужими дитячі серця. З великою увагою діти дивилися відеоматеріали та слухали про події, що відбувалися у нашому місті у роки війни. Розповіді про маленьких героїв, які відважно захищали свою Батьківщину, діти доповнили спогадами своїх рідних про часи війни. Цікавими були і розповіді про тварин та птахів, які також допомагали в роки війни. Книжкова виставка “Україна пам’ятає, Україна славить” була в центрі дитячої уваги. По закінченню заходу для дітей були проведені конкурси, в яких вони із задоволенням брали участь. Маленькі снайпери та медичні сестри добре впоралися із своїми завданнями.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей