Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Моя найперша вишиванка.

     19 травня 2016 року вся Україна святкує День вишиванки. В культурі будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому.


     Саме в цей день у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку Національної бібліотеки України для дітей відбувся захід «Моя найперша вишиванка». Школярі дізналися про значення символів, зображених на вишиванках, ознайомилися з видами вишивки та різноманітністю візерунків, притаманних різним областям України. Діти переглянули відеосюжет про святкування Дня вишиванки та з інтересом погортали сторінки книжок з виставки «Вишиванка – берегиня роду».


     А в кінці зустрічі хлопці і дівчата помірялися силами у конкурсі «Нитка та голка»., Спочатку лідерами у ньому були дівчата, але хлопці їх швидко наздогнали, – тож перемогла дружба.

     Гарне вийшло свято!



 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей