Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Країна чудес Френка Баума

     Чи бували ви коли-небудь у чарівній країні? Якщо ні, то вперед разом із Дороті та її друзями в подорож у казкову Країну Оз, яку вигадав для малечі добрий чарівник Лаймен Френк Баум. У травні цього року відомому письменникові виповнилося б 160 років. Саме цій події 25 травня була присвячена зустріч у читальному залі відділу обслуговування дітей молодшого та дошкільного віку з учнями 4-го класу ЗОСШ № 163.


     Бібліотекарі розповіли учням про цікавий життєвий шлях Л.Ф. Баума, ознайомили з книжковою виставкою, на якій були представлені всі 14 книг, які написав автор про казкову Країну Оз. Дуже зацікавив дітей інтернет-ресурс, створений відділом довідково-інформаційного обслуговування. Всі з задоволенням переглянули слайд-шоу, під час якого учні побачили особисті фотографії письменника, ознайомились із різними виданнями його книг, подивились екранізовані версії творів автора, а потім із захопленням взяли участь у літературній вікторині, за ілюстраціями до твору «Чарівник Країни Оз», відшукали 10 розбіжностей між ними.


      У своїх книжках Баум постійно випробовує своїх героїв на мужність і доброту, на кмітливість і вміння не розгубитись у важкій ситуації. Тож вирушаймо у подорож!


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей