Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
ХХ-файли (cекретні матеріали). Край, де я народився і живу

     Чи доводилося вам бути свідком чогось таємничого та незвичайного? А може у вас була можливість побувати на місці справжніх таємних суперагентів? Ось учні 3-го класу ЗОСШ № 163 мали таку нагоду, адже провели справжнісіньке літературне розслідування і дізналися багато нового про своє рідне місто Київ, підготували вірші та пісні, присвячені малій батьківщині. Саме сьогодні вони мали нагоду продемонструвати свої знання під час скайп-зустрічі з однолітками — читачами Миколаївської ОБД ім. В. Лягіна. Спілкування було насиченим та змістовним. На зустрічі були присутні директор Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна Тетяна Анатоліївна Жайворонок, завідуч відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів Оксана Євгенівна Голосна та поетеса, прозаїк, член Національної спілки письменників України, лауреат обласної премії ім. М. Аркаса Людмила Яківна Чижова, які залюбки розповіли дітям про свою насичену та потужну роботу з краєзнавства.


     Поточний рік для Миколаївщини взагалі особливий – понад 20 письменників-ювілярів протягом 2016 року, тому зараз триває акція День читання «Читай – пізнай свій рідний край». Миколаївці люб’язно запросили і читачів НБУ для дітей долучитися до її проведення.

Підтримуємо! Долучаємося!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей