Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Вдалий початок «Бібліотечного літа юного українця - 2016»

     Веселим ЛІБ-МОБом стартувало бібліотечне літо. Учасники програми «Бібліотечне літо юного українця–2016» зустрілися у холі бібліотеки та в компанії лялькової дівчинки НБУшки рушили з промоційною акцією «Дорога в 50 років» вулицями мікрорайону Нивки. «Чи знаєте Ви, як пройти до дитячої бібліотеки?», – таке запитання ставили волонтери – активні користувачі послуг бібліотеки мешканцям мікрорайону.



     Метою ЛІБ-МОБу стало привернення уваги до Національної бібліотеки України для дітей, яка у 2017 році відзначатиме свій 50-річний ювілей. Чи усі знають де знаходиться бібліотека? А якщо знають, то що саме їм відомо про цю бібліотеку? Чи зможуть вони самостійно знайти дорогу до неї? Такі запитання задавали усім зустрічним волонтери. А зустріли сьогодні вони 26 жінок (більшість були з діточками) та 4 чоловіків. Вік у людей був різний – від 27 до 75 років. Майже 73% опитаних добре знали, де саме знаходиться бібліотека, та легко змогли б знайти дорогу до неї. «Так, ми регулярно відвідуємо вашу бібліотеку», «Бібліотеку відвідував мій син, а зараз внука будемо водити», «Я знав, що у нашому районі є бібліотека, але уяви не мав, що вона найбільша в Україні, що у ній така різноманітна кількість послуг та заходів для дітей різного віку», – такі відповіді на запитання волонтерів-дітей надавали зустрічні. Активні користувачі із задоволенням розмовляли з опитуваними та запрошували до бібліотеки.



     Де саме проходитиме черговий ЛІБ-МОБ – волонтери-користувачі НБУ для дітей дізнаються наступного вівторка.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей