Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
ЛІТЕРАТУРНИЙ БАЛ


     Традиційно до професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначають 30 вересня, Національна бібліотека України для дітей влаштовує День відкритих дверей у вихідний день, щоб на свято змогли завітати родини читачів. Цього разу сімейне свято відбудеться 2 жовтня у незвичайному та особливо святковому форматі Літературного балу.

     Традиції балів і прийомів зададуть стиль свята. Вхідним квитком на свято буде костюм літературного персонажа та літературні фанти – загадка від свого книжкового героя. Читачів зустрічатимуть бібліотечні Дворецькі, які вручатимуть кожному програму балу та виголошуватимуть книжковий титул гостя.

     З 11.00 до 11.30 гостям запропонують завітати до Лабораторії бібліотечного Алхіміка, Цирульні, Аптеки, в якій лікують книжками, поспілкуватися з Радниками бібліотеки. Працюватиме також Детективна Аґенція, де будуть розшукувати колишніх читачів бібліотеки та бібліотечні династії, для того, щоб запросити їх на окремий раут з нагоди 50-річчя бібліотеки в новому 2017 році.

     Об 11.30 розпочнеться Бал з усіма його складовими: Королевою балу, Церемоніймейстером, Капельдинером та струнним квартетом, полонезом і мазуркою, іншими розвагами. Гостям запропонують салонну гру у літературні фанти.

     Бал завершиться літературними прийомами в гостях у різних книжкових персонажів. Дошкільнят запросить до себе на частування Муха-Цокотуха, молодші школярі потраплять на гостини до Пана Коцького, на читачів старшого віку чекає піратська вечірка з капітаном Сільвером, у відділі документів іноземними мовами відбудеться Шалене чаювання з Алісою, Божевільним Капелюшником та Королевою Черви.

     У Мистецькій вітальні гостей зустріне Коза-Дереза та інші персонажі дитячих опер композитора Миколи Лисенка. Під час прийомів господарі – персонажі книги – почастують гостей солодощами за світською бесідою з книжкової тематики: у кого з популярних українських авторів вийшла нова книга, які книжкові новинки вже на полицях відділу, що новенького очікувати від Бібліотеки в новому ювілейному сезоні, які нові послуги та сервіси пропонуються читачам.

     Працюватиме Книжковий ярмарок від видавництв “Веселка”, “Юніверс”, “Авіаз”. Свято триватиме близько 1 год. 30 хв.

     Контактна особа: Олена Кислова, тел. 443-25-27, 068-277-01-63

     Місце проведення: Національна бібліотека України для дітей

     Адреса: Київ, вул. Я. Корчака (Баумана), 60

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей