Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Іспанські читання» з радником із питань культури Посольства Іспанії Маріо Гонсалесом Плієго

     9 листопада у відділі документів іноземними мовами відбулася зустріч учнів іспаномовних шкіл з Маріо Гонсалесом Плієго, радником з питань культури Посольства Іспанії в Україні.

     Він прочитав дві казки іспанською мовою («La Higuera de Pelostuertos» Ana Garcia Castellano та «Cochinos» Mireille d'Allance), подаровані посольством Іспанії в Україні.

     Маріо Гонсалес Плієго читав казку з різною інтонацією, змінюючи голос, ставив питання до слухачів, адже у нього великий досвід – кожного вечора пан Плієго читає казки синові. Маріо Гонсалес Плієго порадив усім нашим відвідувачам читати казки та історії кожного дня, а іспаномовні книжки тим більше допоможуть вивчити мову.

     Кожен учасник зустрічі отримав ручку у подарунок, а пенали та блокноти від посольства – найкмітливіші. Свої знання вони довели під час вікторини про культуру Іспанії. До речі, відповіді на найважчі питання знали ті, хто уважно переглянув нашу книжкову виставку «Пізнай Іспанію».


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей