Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Гімназії та гімназисти Києва

    14 листопада 2016 року у рамках історико-краєзнавчого лекторію «Люблю тебе мій рідний край» відбулася авторська презентація книги «Гімназії та гімназисти» (із серії «Київські історії). Гість бібліотеки — Михайло Борисович Кальницький — український історик і києвознавець.

     Як людина, яка давно і щиро закохана в Київ, — він цікаво та динамічно розповів восьмикласникам школи № 163 про свою книгу, яка ретельно відтворює навчальний процес у київських гімназіях ХІХ - початку ХХ століть. Свою розповідь Михайло Борисович вдало і доречно доповнив не тільки відеоматеріалом, а й показав учням колишні атестати зрілості згаданих закладів Києва із переліком дисциплін та фотоальбом із тематичними ретро-фотографіями, більшість із яких прокоментував.

     А приємною несподіванкою заходу стало прочитання-спів києвознавцем уривку з лірико-сатиричної опери «Иванов Павел». Завершилася зустріч щедрими оплесками вдячних користувачів та спільним фото на добру згадку.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей