Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Нагородження учасників конкурсу «Пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира присвячується...»

    20 листопада 2016 року у Національній бібліотеці України для дітей відбулося яскраве свято відкриття виставки дитячих малюнків учасників конкурсу «Пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира присвячується...». У конкурсі, який започатковано Просвітницьким Центром Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира з метою виявлення, розвитку, підтримки талановитих дітей та молоді, взяли участь майже 200 юних художників від 6 до 17 років із різних куточків нашої країни. Переповнений зал талановитих дітей, юні актори на сцені та ромашки, білі ромашки довкола створили справжнє свято чистих дитячих сердець. А після концерту відбулася урочиста церемонія нагородження. Духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр та генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Іванівна Гордієнко вручили дипломи переможцям, подяки учасникам та відзначили членів журі. Всі присутні отримали масу позитивних емоцій, а кожен із дітей вийшов із зали з подарунком. Після офіційної частини дітлахи із задоволенням взяли участь у майстер-класі із декоративно-прикладного мистецтва.


    Митрополит Олександр, який вперше відвідав бібліотеку, залишив такий запис у книзі почесних гостей:
   «Несказанно радий, що такий гарний захід відбувся у храмі книги. Вражений гарним і радушним прийомом. Книга — вікно в пізнання і життя. Малюнок – реалізація Божого Дару…».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей