Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Sophie und der erste Schnee» та «Frau Holle» з Сюзанною Тайхман,
директором бібліотеки Гете-Інститут

     Ми продовжуємо підсумкові заходи програми «Культурне намисто світу» у форматі «Різдвяний ярмарок» спільно з партнерами бібліотеки, з якими ми упродовж року проводили «Тижні культури однієї країни».

     Наш бібліотечний ярмарок наповнений книжками різних народів світу та традиційними різдвяними майстер-класами.

     9 грудня до нас завітала директор бібліотеки Гете-Інституту, фрау Сюзанна Тайхман, яка прочитала дві казки на зимову тематику: «Der erste Schnee» Marie-Louise Gay та «Frau Holle» Братів Грімм для учнів спеціалізованої школи №40 з поглибленим вивченням німецької мови.

     До майстер-класу з виготовлення різдвяної листівки пані Сюзанна теж долучилася та допомогла написати побажання «Frohe Weihnachten».

     Сюзанна Тайхман зробила для бібліотеки та усіх відвідувачів значний подарунок: німецькомовні книжки сучасних авторів з цьогорічного Франкфуртського книжкового ярмарку! Нарешті наші читачі долучаться до світового літературного процесу.

     Наступного року у нашій бібліотеці пройде низка заходів «Велика подорож Німеччиною» на допомогу виконанню шкільної програми «Рік німецької мови в Україні». Ми здійснимо віртуальні подорожі до Гамбургу, Дрездену, Берліну та Мюнхену та прочитаємо тематичні книжки спільно з Гете-Інститутом у Києві.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей