Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Запрошуємо на виставу-презентацію книги Ганни Онищенко «Новорічні пригоди Морозенка»

    Всім доводилося отримувати подарунки від справжнього Діда Мороза? А чи знає хтось, яким був Дід Мороз на початку своєї «кар'єри»? Маєте нагоду зустрітися з Морозенком під час презентації книги українського автора Ганни Онищенко «Новорічні пригоди Морозенка» у Національній бібліотеці України для дітей 20 та 22 грудня у театралізованій виставі з однойменною назвою.

    На сторінках книги зовсім юний Морозенко вирушає у подорож різними країнам світу у пошуках найкрасивішої ялинки, знайомиться із цілим сімейством Дідів Морозів та здає їм іспит на посаду українського Діда Мороза. Глядачі вистави-презентації почують розповіді про традиції святкування Нового року в Індії та Китаї, в Америці та Австралії. У виставі беруть участь читачі і бібліотекарі Національної бібліотеки України для дітей. Режисер — Євген Грабовський.

    На свято завітають видавці книги – представники видавництва «Самміт-Книга» і, як справжні Діди Морози принесуть з собою у подарунок книги для читачів бібліотеки. Початок презентації о 12.00.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей