Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Таїнство світлого праздника» від Святого Миколая

    Раз на рік приходитьдо нас свято, на яке чекають усі дітки! Ясної грудневої ночі відбувається справжнє диво: Святий Миколай, добріше якого немає у цілому світі, приносить подарунки усім дітям, навіть тим, які інколи були неслухняними.

    Історії про Святого Миколая, легенду про це свято діти із задоволенням слухають щороку, а ще краще – коли вони дивляться виставу про ці події, і актори у ній теж діти. Ось так і було сьогодні у Національній бібліотеці України для дітей. Виставу «Таїнство світлого праздника» підготували для читачів бібліотеки учасники народного театру-студії «Мрія» під керівництвом Світлани Копйової. Маленькі глядачі із задоволенням переглянули виставу, голосно аплодували юним акторам. Вони навіть робили спробу втручатися в дію та підказували янголам про витівки чортенят, які хотіли завадити Миколаю вручити подарунки.

    Словами привітання розпочала свято генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Іванівна Гордієнко, також до неї приєднався голова Шевченківського відділення політичної партії «Наш край» Олександр Феліксович Драпій. Представники партії – наші добрі друзі – принесли з собою солодкі подаруночки від Миколая, які отримали усі діти в залі – і глядачі, і актори, а також юні артисти дитячої академії мистецтв.

    На завершення вистави Святий Миколай подарував святковий концерт від Київської дитячої академії мистецтв. Вокальні і танцювальні номери у майстерному виконанні учнів академії викликали бурхливі овації в залі та створили надзвичайно святковий і навіть казковий настрій.

    Бібліотека щиро вдячна партнерам та друзям бібліотеки за співпрацю, за подарунки, за спільне веселе свято! Зі святом усіх!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей