Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Різдвяна «відкрита» зустріч гуртка «Joyful English»

    Упродовж трьох років у нашій бібліотеці працює гурток «Joyful English» («Весела англійська») з покращення знань англійської мови для дітей 8-11 років. Щочетверга о 15:00 керівник гуртка допомагає учням прочитати книжку з фонду бібліотеки англійською мовою,складає список англійських слів для вивчення та пропонує переглянути відео із закритої електронної бібліотеки eLibraryUSA.

    З вересня 2016 року учасникам гуртка видавали наліпки за вивчені слова та вірно виконані завдання. Чим стараннішими були діти – тим більшу кількість наліпок вони отримали.

    22 грудня під час тематичної різдвяної зустрічі, на яку було запрошено батьків гуртківців, ми підвели підсумки нашої роботи. Після перегляду мультфільму «The Night Before Christmas» діти співали «Jingle Bells» та розповідали віршики.

    У цей день на кращих гуртківців очікували подарунки-сюрпризи – рекламні чашки, сумки та словники Merriam-Webster від Посольства США в Україні та солодкий стіл для дітей і батьків.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей